Перейти до основного вмісту

Волонтерський проєкт "Наша підтримка - запорука Перемоги!"

 На Черкащині стартував волонтерський проєкт "Наша підтримка - запорука Перемоги!" Учні нашої школи спільно з батьками також  долучилися до цієї акції. Впродовж тижня вони своїми руками виготовляли обереги, вихованці рою "Сокіл" "Джура"  писали листи воїнам ЗСУ. Діти вірять, що їх послання зігріватимуть серця наших солдат, всі вони несуть позитивну енергію, яка здатна захистити наших бійців від ворога. Щиро бажаємо всім захисникам України сил та здоров'я, любові та родинного затишку. Нехай вас Бог береже! Слава Захисникам України!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Відзначення Дня Збройних сил України

  6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України». В стінах Кам'янської ЗСШ №2 відбулися спортивно-виховні заходи організовані командою рою "Дикі бджоли" між учнями 10-11-х класів, з метою розповісти учням про героїв нашої Батьківщини, які захищають її від ворогів, за героїв, які полягли в боях за незалежність України. Донести учням , що Український народ – незламний, вірний своїм традиціям та звичаям.

Прибирання ялівцевої алеї

  Старша та середня групи рою “Дикі бджоли” долучилися до соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій. З метою поліпшення екологічної ситуації України, формування національної культури чистоти, дбайливого ставлення до довкілля джурівці прибрали ялівцева алею, яка озеленює вулицю Героїв Майдану. Усі разом узялися за робочий інвентар, і робота закипіла. Дівчата згрібали падолист, хлопці поливали кущики та виносили сміття. Перемовляючись між собою та жартуючи, непомітно для себе прибрали значну частину вулиці. Саме такі спільні роботи згуртовують колектив, об'єднуючи в міцну родину.  

Почесна ватра

14 жовтня 2021 року в день Покрови, День захисника та захисниці України, День українського козацтва члени рою "Дикі бджоли" гри "Сокіл" ("Джура") прийняли активну участь в марш-ході від пам'ятника Небесної сотні до Покровської церкви м. Кам'янка.