Перейти до основного вмісту

Онлайн гра-вікторина «Відун» за темою «Воїни: історія українського війська»

Старша група рою "Дикі бджоли" взяли участь у Всеукраїнська онлайн гра-вікторина «Відун» за темою «Воїни: історія українського війська», яка була організована українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді. Діти мали змогу позмагатися із іншими командами та отримали позитивні емоції!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Відзначення Дня Збройних сил України

  6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України». В стінах Кам'янської ЗСШ №2 відбулися спортивно-виховні заходи організовані командою рою "Дикі бджоли" між учнями 10-11-х класів, з метою розповісти учням про героїв нашої Батьківщини, які захищають її від ворогів, за героїв, які полягли в боях за незалежність України. Донести учням , що Український народ – незламний, вірний своїм традиціям та звичаям.

Прибирання ялівцевої алеї

  Старша та середня групи рою “Дикі бджоли” долучилися до соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій. З метою поліпшення екологічної ситуації України, формування національної культури чистоти, дбайливого ставлення до довкілля джурівці прибрали ялівцева алею, яка озеленює вулицю Героїв Майдану. Усі разом узялися за робочий інвентар, і робота закипіла. Дівчата згрібали падолист, хлопці поливали кущики та виносили сміття. Перемовляючись між собою та жартуючи, непомітно для себе прибрали значну частину вулиці. Саме такі спільні роботи згуртовують колектив, об'єднуючи в міцну родину.  

Почесна ватра

14 жовтня 2021 року в день Покрови, День захисника та захисниці України, День українського козацтва члени рою "Дикі бджоли" гри "Сокіл" ("Джура") прийняли активну участь в марш-ході від пам'ятника Небесної сотні до Покровської церкви м. Кам'янка.